Enter your keyword

The Soggy Doggy Special

The Soggy Doggy Special

Project info:

The idea behind the renovation was to make the space more functional and add storage. A new bathroom was added and a laundry room was relocated. The design allowed for a hallway that could be utilized to add new millwork for storage. A new hip-height shower was installed for times when the dogs needed to be bathed after a fun day of playing in the mud!

Categories
Every

DESCRIPTION

The idea behind the renovation was to make the space more functional and add storage. A new bathroom was added and a laundry room was relocated. The design allowed for a hallway that could be utilized to add new millwork for storage. A new hip-height shower was installed for times when the dogs needed to be bathed after a fun day of playing in the mud!

IMAGES

" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

Like what you see? Contact us now to start the home renovation project of your dreams!

FIND OUT HOW